Kracker GyöngyiVisszatekintve a pályafutásomra úgy tűnik, hogy minden ami történt velem, azért volt, hogy mindig azzal foglalkozhassam, amit nagyon szeretek. Kisebb kitérőkkel, felismerésekkel, sok tanulással és  szerencsés találkozásokkal tarkított út vezetett idáig, ahol most tartok. Nagy öröm számomra, hogy amivel foglalkozom, sokak számára jelent töltődést, fejlődést és egy testileg és lelkileg is minőségibb életet. Hála van bennem, ha végig tekintek az életutamon és hála van bennem, ha azokra a személyekre gondolok, akiktől tanulhattam, akik bíztattak, támogattak és hittek bennem.

Röviden arról, hogyan is jutottam el idáig és, hogy milyen cél vezérelt. A mozgás, a sport mindig is nagyon közel állt hozzám. Középiskolás koromban kaptam azt az útravalót, amely által az életem és a napjaim fontos része lett. S, bár a kezdetek másfele vittek, de hamar szembesültem vele, hogy a tanítással és a mozgással dolgom van. Most már bátran le merem írni, hogy ez a küldetésem. Gyógypedagógusként tanulásban akadályozott és mozgássérült gyermekekkel foglalkoztam közel 32 évig. Emellett párhuzamosan 1996 óta oktatatok testtudatos mozgásformákat ( callanetics, pilates, jóga ), amelyek jelenleg is a mindennapjaim részei. 2013-ban egy nagy álmom valósult meg, amikor is megnyithattam a Spirit Jóga – Testi és Lelki Egészségműhelyt, mely azóta ismertté és látogatottá vált a szegediek körében. Nem csak a mozgogni vágyóknak tudok így teret és lehetőséget adni, hanem azoknak is, akik a lelki útjukon szeretnének gazdagodni és fejlődni.

Pályafutásom során sok nőtársammal tornázhattam együtt, akik közül sokan a bizalmukba fogadtak. Így egyre nagyobb rálátásom lett arra, hogy a mai felgyorsult, férfi energiákkal teli világban mennyire nagy szükségük van a nőknek a lecsendesedésre, megnyugvásra és hogy magukkal törődjenek, megtanulják miként tudják a saját öngyógyító folyamataikat működtetni. Mindezek inspiráltak arra, hogy elvégezzem a nőijóga oktatói és a hormontanácsadói tanfolyamot, valamint Kriston Intim Torna tréneri képzést.

Jó érzéssel tölt el a tanulás és felemelő érzéssel az, ha átadhatom mindazt a tudást, amelyet én is másoktól kaptam. Köszönet érte mindazoknak, akiktől tanulhattam, akik segítettek és biztattak ezen az úton!

Amivel jelenleg foglalkozom:

• Jóga és pilates oktatás
• Kriston Intim Torna tanfolyamok
• Hormonegyensúly tanácsadás
• Önismereti programok szervezése


Sok szeretettel várom azokat, akik a testük és a lelkük fejlődésével tudatosan szeretnének foglalkozni!

Soós Krisztina / gyógytornász


2008 óta gyógytornász, 2013 óta gyógymasszőr is vagyok.
Mindig fontos volt számomra a mozgás. Amikor tehettem sportoltam valamit, ezek között volt az úszás, futás, aerobic jellegű mozgás.

Gyógytornász azért lettem, mert szeretném segíteni és népszerűsíteni a megelőzést.Az általam tartott órákon is a prevenció kerül előtérbe.Felgyorsult életritmusunk civilizációs betegségek kialakulásához vezetnek, vezethetnek. Az ülőmunka, egyoldali izommunka testünk egyensúlyát felborítja, megtöri. Megfelelően végzett rendszeres mozgással megelőzhetjük a mozgásszervi problémákat, betegségeket, a meglévőkön segíthetünk, mert az állapot javítható.
"Soha nem késő, hogy tegyünk magunkért!"

Ami fontos:

Visszajelzéseket az óra alatt és végén is várom, és szükségesnek tartom, rendszeresen kérdéseket teszek fel, ha valami nehézséget okozott és a pozitív tapasztalatokat is megbeszéljük!

Ami szükséges:
A jelenlét, lelkesedés!

Ami állandó:
A jó hangulat, zene, fejlődés, feltöltődés!

Mottó: Most kell mozogni, holnap pihenni :)

Szeretettel várok mindenkit! Soós Krisztina gyógytornász