Oktatóinkról

Egy hely, ahol töltődik a test, megnyugszik a lélek és lecsendesedik az elme.
Sok szeretettel várunk óráinkra és programjainkra!

gyongyi-kor

Kracker Gyöngyi

Röviden arról, hogyan is jutottam el idáig és milyen cél vezérelt. A mozgás, a sport mindig is nagyon közel állt hozzám. Középiskolás koromban kaptam azt az útravalót, amely által az életem és a napjaim fontos része lett. S, bár a kezdetek másfele vittek, de hamar szembesültem vele, hogy a tanítással és a mozgással dolgom van. Most már bátran le merem írni, hogy ez a küldetésem. Gyógypedagógusként tanulásban akadályozott és mozgássérült gyermekekkel foglalkoztam közel 32 évig. Emellett párhuzamosan 1996 óta oktatatok testtudatos mozgásformákat ( callanetics, pilates, jóga ), amelyek jelenleg is a mindennapjaim részei. 2013-ban egy nagy álmom valósult meg, amikor is megnyithattam a Spirit Jóga – Testi és Lelki Egészségműhelyt, mely azóta ismertté és látogatottá vált a szegediek körében. Nem csak a mozogni vágyóknak tudok így teret és lehetőséget adni, hanem azoknak is, akik a lelki útjukon szeretnének gazdagodni és fejlődni.

Pályafutásom során sok nőtársam bizalmába fogadott. Így egyre nagyobb rálátásom lett arra, hogy a mai felgyorsult, férfi energiákkal teli világban mennyire nagy szükségük van a nőknek a lecsendesedésre és megnyugvásra.  Egyre többekben felmerül az igény a magukkal való törődésre és arra, hogy megtanulják miként tudják a saját öngyógyító folyamataikat működtetni. Mindezek inspiráltak arra, hogy elvégezzem a nőijóga oktatói és a hormontanácsadói tanfolyamot, valamint Kriston Intim Torna®  tréneri képzést.

Felemelő érzéssel tölt el, ha átadhatom mindazt a tudást, amelyet én is másoktól kaptam. Köszönet érte mindazoknak, akiktől tanulhattam, akik segítettek és biztattak ezen az úton!

Amivel jelenleg foglalkozom:

• Jóga és pilates oktatás
• Kriston Intim Torna®  tanfolyamok
• Hormonegyensúly tanácsadás
• Önismereti programok szervezése

Sok szeretettel várom azokat, akik a testük és a lelkük fejlődésével tudatosan szeretnének foglalkozni!

kriszti-kor

Soós Krisztina (gyógytornász)

Mindig fontos volt számomra a mozgás. Amikor tehettem sportoltam valamit, ezek között volt az úszás, futás, aerobic jellegű mozgás. 2008 óta gyógytornász, valamint 2013 óta gyógymasszőr is vagyok.

Gyógytornász azért lettem, mert szeretném segíteni és népszerűsíteni a megelőzést. Az általam tartott órákon is a prevenció kerül előtérbe. Felgyorsult életritmusunk civilizációs betegségek kialakulásához vezetnek, vezethetnek. Az ülőmunka, egyoldali izommunka testünk egyensúlyát felborítja, megtöri. Megfelelően végzett rendszeres mozgással megelőzhetjük a mozgásszervi problémákat, betegségeket, a meglévőkön segíthetünk, mert az állapot javítható. Soha nem késő, hogy tegyünk magunkért!

 

Ami fontos:
A visszajelzéseket az óra alatt és végén is várom, és szükségesnek tartom. Nehézségek esetén konzultálunk és a pozitív tapasztalatokat is megbeszéljük.

Ami szükséges:
A jelenlét, lelkesedés!

Ami állandó:
A jó hangulat, zene, fejlődés, feltöltődés!

Mottó: Most kell mozogni, holnap pihenni 🙂
Szeretettel várok mindenkit!

Egy hely, ahol töltődik a test, megnyugszik a lélek és lecsendesedik az elme.

Sok szeretettel várunk óráinkra és programjainkra!