órarend

Sok szeretettel várunk mozogni, feltöltődni és megnyugodni!

HétfőKeddSzerdaCsütörtökPéntekSzombatVasárnap

8:30

Energetizáló hatha jóga

Luca

8:30

Női jóga

Gyöngyi

8:30

Női jóga

Gyöngyi

8:30

Stresszoldó hatha jóga

Luca

17:00

Dinamikus jóga

Gyöngyi

17:00

Stresszoldó gerincjóga

Ági

17:00

Pilates

Gyöngyi

17:00

Hatha jóga

Luca

18:20

Női jóga

Gyöngyi

18:20

Pilates

Gyöngyi

18:20

Dinamikus jóga

Gyöngyi

18:20

Pilates

Gyöngyi

18:00

Hatha jóga - Zsuzsi

Átmenetileg szünetel

áraink

2024. január 8-tól:

10 alkalmas bérlet 16.000.-

Alkalom: 2000.-

Fizetés csak készpénzzel lehetséges. A vásárolt bérletek 1 évig felhasználhatóak.

Foglalkozásaink

Testtudatos és ízületkímélő óratípusainkat minden korosztálynak szeretettel ajánljuk.
Az is talál magának valót, aki szereti a dinamikus és jól megizzasztó óratípusokat és az is, aki a lassabb mozgásokkal szereti elengedni a feszültségeit.

női jóga

Az órák fókuszában a női egészség megőrzése és helyreállítása áll. Cél az altest energetikai rendszerének harmonizálása, a megfelelő keringés megteremtése, az ízületekben és izmokban felgyülemlő feszültségek oldása, a medence és az azt körülvevő izmok karbantartása.  Figyelmünk folyamatosan a testi érzeteken van, ezzel is segítve a testtudatosság fejlődését. Figyelünk a testünk jelzésire, az érzeteire, üzeneteire és megtanulunk mindezeket tiszteletben tartva mozogni és lazítani.  Az órákon halk, megnyugtató zene szól, ezzel is támogatva a testi és lelki megnyugvást és az elme megpihenését. A jóga azon elemeit gyakoroljuk, amelyek támogatják a medence egészségesebb működését, amelyek felélénkítik a szervi működéseket, amelyek a hormonális rendszerre pozitívan hatnak és amelyek a feszültségek elengedését segítik. Mindezek hatására beindul a testben és a lélekben egy öngyógyító folyamat, amely egy örömtelibb és minőségibb női léthez juttatja a résztvevőket. Bármely korosztály számára végezhető.

dinamikus jóga

Sok-sok élettani hatással bíró, a hatha jóga ászanáiból felépülő óra, mely azok számára ajánlott, akik a jóga testi részét érzik inkább magukénak. Kiváló lehetőség a testben és lélekben felszaporodó feszültségek oldására, izmok erősítésre, nyújtására és a hajlékonyság növelésére. Jó közérzetet biztosító hatása abban rejlik, hogy az izmokat erősítő és nyújtó testtartások egyensúlyban vannak. A folyamatos mozgás felélénkíti a vérkeringést, az energiaáramlást és a hormonális rendszer működését, ezáltal a test vitalizálódik, energiával töltődik, gyógyul, miközben megnyugszik a lélek és lecsendesedik az elme is.  Minden óra más és más. Felépítésében, hangulatában és céljaiban is. Együtt jógáznak kezdők és haladók, ki-ki a maga ütemében, az erőnléti állapotának megfelelően halad és fejlődik a határai és lehetőségei tiszteletben tartásával Minden foglalkozás az önismereti utunk egy része is egyben, amely közelebb visz a testünkhöz és a lelkünkhöz kortól és nemtől függetlenül.

pilates

Ez az egész testet átmozgató mozgásforma, a mélyen fekvő izmok erőnlétének fejlesztését és rugalmassá tételét tűzi ki célul. Ezeknek az úgynevezett váztartó izmoknak a karbantartása azért is fontos, mert a terhelés nagy részét képesek levenni az ízületekről. Védelmet biztosítanak a gerincnek, csípőízületnek valamint a többi kisízületnek. Rendszeres gyakorlása javítja a tartást, megszünteti a háti- és derékfájdalmakat és lassítja a csípőízületi kopást is. Rendszeres végzése során beáll egy szimmetrikus izomegyensúly a testben, a gerincoszlop is rugalmas és könnyedebb mozgású lesz. Mivel a légzés is koncentráltabb és alaposabb az órákon, mint a mindennapi életünkben, ezért az agyi keringés is felfrissül.  Az órák mozgásanyaga változatos, többféle eszközt is használunk. Pilates karika, gumiszalag, fitball labda és softball labda színesíti a palettát. Egy olyan óratípusról van szó, amelyet korosztálytól függetlenül bárki végezhet.

stresszoldó gerincjóga

Feltöltés alatt

Hatha jóga

Ez a csodálatos mozgásforma nem arról szól, hogy a lábadat a fejed fölé tudod-e emelni, hanem sokkal fontosabb dolgokról. Egyensúlyba hoz, utat mutat, energiával tölt fel. Amikor jógázol, önmagadhoz vagy jó és nem is kell ennél több. A jóga csodája egyszerre vezet saját belső békédhez és segít belesimulni a világba, könnyebben, kiegyensúlyozottabban viselni a mindennapokat, a pörgős hétköznapokon is megtartani lelki egyensúlyodat.

Energetizáló hatha jóga

HA-THA. Nap és Hold. Belégzés és kilégzés. Mobilitás és stabilitás. Erőkifejtés és lazítás. Feszítés és nyújtás. Befogadás és elengedés. Egyensúly. Egység. Bár mindkét órámon vannak ismétlődő elemek - pl. testérzet- és légzésfigyelés, bemelegítő gyakorlatok, relaxáció -, más-más kap hangsúlyt. Hétfői órámon az energetizálást tesszük középpontba - hogy erővel telve induljon a heted. Itt több az álló gyakorlat, és a kitartott póz. Pénteki órámon pedig az elengedésen van a hangsúly - több áramló gyakorlattal, és többet vagyunk a földön is. Természetesen mindkét órámon figyelembe veszem vendégeim határait és igényeit, de legfőképpen igyekszem felhívni a figyelmüket, hogy ők maguk ismerjék meg és tartsák tiszteletben azokat. Várlak szeretettel óráimon!

Egy hely, ahol töltődik a test, megnyugszik a lélek és lecsendesedik az elme.

Sok szeretettel várunk óráinkra és programjainkra!